Bent u een erfgoedspecialist?

Fotografie speciaal voor erfgoedspecialisten. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale panden hebben we in Nederland. Verschillende erfgoedspecialisten onderhouden die panden. (Interieur)architecten, restaurateurs, restauratie-aannemers, schilders, stukadoors, noem maar op! U en uw collega’s steken er veel tijd en energie in om ons erfgoed te behouden of terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

U wilt uw (toekomstige) klanten uw professionaliteit en vakmanschap laten zien. Natuurlijk moet u goed werk leveren, en een passende offerte doen. Wat u ook nodig heeft zijn overtuigende foto’s. Foto’s met een ‘wauw’ effect. Een foto met beleving waarvan de kijker zegt: ja, dat wil ik ook! Die foto maak ik voor u. U koopt immers ook liever een glimmende auto, dan een auto met modder, toch?

De schoonheid, de sfeer, de details en eventueel gekke hoekjes die vaak zo kenmerkend zijn van het monument waar u aan werkt(e) breng ik voor u in beeld. Ik kom het liefste fotograferen wanneer de zon schijnt. Pas dan komt uw werk goed tot zijn recht.

Wilt u (ook) het restauratie- of bouwproces in beeld brengen?
Dat kan. Ik volg desgewenst het hele proces eenvoudig of heel uitgebreid, in ieder geval op die momenten die u vastgelegd wilt hebben. Ik fotografeer daarbij u en/ of uw medewerkers aan het werk. Zo kunt u laten zien welk vakmanschap u in huis heeft. Sfeervol en deskundig in beeld gebracht, geeft dit de kijker vertrouwen in uw professionaliteit.

Investering
Ik begrijp dat u wilt weten wat de investering is, als u mij inhuurt voor een fotoshoot. De vraag is eenvoudig, het antwoord niet. Het is een vraag van: “wat kost een huis.. ” Dan vraagt u: “Wat voor huis en waar staat het?”

Zo gaat dat ook voor mij. Een exacte prijs kan ik u niet geven, wel een ‘vanaf’ prijs. Voor een fotoshoot van een uur, inclusief 10 foto’s op hoge resolutie die u mag gebruiken waar en wanneer u wilt is uw investering vanaf  €500,-. Dit is inclusief gebruik apparatuur en reistijd, exclusief reiskosten en 21%btw.

Wilt u minder foto’s, dan wordt de prijs wat lager, wilt u meer, dan wordt het uiteraard wat duurder.

Beeldbank
Bent u op zoek naar een foto van uw vakmanschap voor uw website of misschien wel als decoratie aan de muur? Of zag u mij fotograferen bij een pand waar u ook aan werkt en wilt u ook foto’s van het resultaat? Kijkt u dan eens in mijn beeldbank. Grote kans dat er iets voor u tussenzit. Zo niet, laat het mij weten, dan maak ik het, speciaal voor u.

Ik fotografeer restauratie/renovatieprocessen, zodat u op een aansprekende manier uw vakmanschap en professionaliteit aan uw klanten kunt laten zien.

Monumentenfotograaf | Leontine van Geffen-Lamers