Speciale aanbieding Open Monumentendag!

Doe’s gek!

Zoals iedereen weet, de maand september is de maand van de Open Monumentendag. Dit jaar valt deze in het weekend van 11 en 12 september 2021.

Na een jaar van persoonlijke afwezigheid mogen er dit jaar weer monumenten fysiek bezocht worden, wat een feest!

Om aan deze feestvreugde een bijdrage te leveren heb ik als Monumentenfotograaf een speciaal aanbod voor iedereen die in een monument werkt, woont of beheerd. Of je nu aan de Open Monumentendag meedoet of niet, dat maakt niet uit.

Aanbieding

Ik heb een speciale aanbieding voor bewoners, beheerders of eigenaren in welke vorm dan ook van monumenten. Deze aanbieding is alleen geldig is voor de hele maand september 2021. Ik kom namelijk met een flinke reductie op de prijs fotograferen op jouw locatie!

Voor een uur fotograferen en 5 foto’s betaal je normaal minimaal €350,- Dit is dan exclusief reiskosten en 21%btw. Speciaal voor de Open Monumentendag septembermaand betaal je €275,- voor maximaal een uur fotograferen en 5 foto’s! Dit is exclusief 21% btw, maar inclusief de reistijd, reiskosten en apparatuur.

Wil je dat ik toch langer blijf om te fotograferen of wil je meer foto’s? Dat kan! Voor een extra uur betaal je €125,- (ik reken per half uur) en elke foto extra kost de normale meerprijs van €45,-. Ook exclusief 21% btw uiteraard.

Natuurlijk mag je, zoals altijd, zelf de foto’s kiezen die je wilt hebben. Na het fotograferen ontvang je een pdf van mij met daarin de beste foto’s. Jij kiest welke je wilt hebben.

Ja, ik wil de aanbieding!

Open Monumentendag afdelingen

Ben je lid van een Open Monumentendag afdeling en wil je graag een sfeerimpressie met bezoekers van jullie dag? Laat het mij weten! Voor jullie sta ik het weekend van 11 en 12 september ter beschikking. Ik kom met veel plezier een uur bij jullie fotograferen. Na afloop mag je 10 foto’s kiezen in plaats van 5. De voorwaarde is dan dat het gaat om een sfeerimpressie van wat op dat moment gaande is met bezoekers. Een verdere voorwaarde is dat je er voor zorgt dat de mensen op de foto akkoord gaan met het feit dat ze op de foto komen en deze door jullie gebruikt kan worden voor publicaties.

Ja, ik wil de aanbieding!

Voorwaarden

*De aanbieding geldt alleen in de maand september. Je kunt je nu opgeven tot en met 30 september.

*Hoe groot je monument is, maakt mij niet uit. Of je nu in een kleine monumentale dijkwoning woont, een kasteel of iets wat er tussenzit? Het is allemaal goed!

*Ik garandeer je dat je mooie en goede foto’s ontvangt, alleen kan ik geen zonnige foto’s garanderen. Je snapt, ik doe mijn best, maar beloof dit niet.

*Iedere week verzamel ik de adressen en plan dan de datum om te fotograferen. Uiteraard doe ik dat in samenspraak met jou. Ik kom alleen op jou erf als jij mij toestemming geeft.

*Jij mag beslissen wat ik van jouw monument fotografeer. Binnen, buiten, allebei, het is allemaal goed. Het moet wel binnen het uur passen. Mocht ik daar overheen gaan dan laat ik dat direct weten.

*Betaling vooraf aan het fotograferen. Eventuele meerkosten breng ik naderhand in rekening.

*De foto’s mogen zo veel en zo vaak gebruikt worden als je wilt. Mijn voorwaarde is dat je mijn naam noemt bij publicaties. Mocht dit online zijn dan inclusief link naar website of tag naar sociale media. Ik zal ze doorgeven bij levering van de foto’s.

Ja, ik wil de aanbieding

*Voorwaarden voor de Open Monumentendag organisaties, zie hierboven.

Vragen?

Bel 06 22 444 681 of mail naar info@monumentfotografie.nl