Landgoed Wientjesvoort Vorden | Monumenten fotograaf Leontine van Geffen - Lamers

Nieuwe serie

Het kriebelt al heel lang.. Ik wil “iets” met monumenten en “iets” met de bewoners.

Afgelopen winter ben ik aan de slag gegaan, met bewoners en hun monument. Doordat ik tijdelijk als interimmer ging werken bij Koninklijke Woudenberg is dit project even op pauze geweest. Vandaag ben ik weer begonnen met uitzoeken en bewerken van de eerste fotot’s. Oh, wat wordt het leuk!

Ik ben heel flauw en kan er (nog) niet zo heel veel over vertellen. Wat ik wel kan zeggen is dat het een combinatie zal zijn tussen de boeken “Een kijkje achter de deur van… ” en “Powervrouwen in beeld“.

Kortom een eigen project, naast de leuke opdrachten die ik al doe, want hoe leuk opdrachten ook zijn, het is ook leuk om volledig eigen baas te zijn. Ik studeerde ooit aan de kunstacademie, en dit is het stukje kunstenaar dat blijkbaar (ook) in mij zit.

Op den duur gaat het weer een mooi boek worden, maar voor nu eerst maar eens de eerste bewoners in beeld brengen. Daarna zien we verder.

De foto hierboven maakte in op Landgoed Wientjesvoort in Vorden. Dit landgoed is één van de monumenten die in woord en beeld komen.