Publicaties

Hieronder vind je verschillende publicaties van Monumentenfotograaf uit verschillende tijdschriften.

Wil je foto’s van Monumentenfotograaf in jouw publicatie? Neem dan contact met mij op. Er zijn verschillende mogelijkheden. 

Publicatie afkomstig uit MONUMENTAAL, veelzijdig magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderenwww.monumentaal.com over De Colckhof in Laag Zutphen

Monumentaal Monumentenfotograaf

 

Publicatie afkomstig uit MONUMENTAAL, veelzijdig magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderenwww.monumentaal.com over de oude pastorie in Warfum

Pastorie Warfum

 

Publicatie afkomstig uit MONUMENTAAL, veelzijdig magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderenwww.monumentaal.com over kasteel Hasselholt in Limburg.

Kasteel Hasselholt Monumentaal | Monumentenfotograaf

 

Publicatie in Herenhuis van april 2020. Hierin staat een groot artikel over Kasteel ter Horst. Ik maakte bijna alle foto’s van het artikel én mijn foto stond op de cover. Hieronder lees je het hele verhaal zoals het in Hernehuis staat.

Kasteel ter Horst Loenen | Monumentenfotograaf

 

Publicatie afkomstig uit MONUMENTAAL, veelzijdig magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderenwww.monumentaal.com

Monumentaal | Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

 

Publicatie afkomstig uit MONUMENTAAL, veelzijdig magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen. www.monumentaal.com

Monumentaal | Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

 

Herenhuis publiceerde in de uitgave van november/ december 2019 het verhaal en de foto’s die ik maakte met en over  Yneke Woudstra. zij woont samen met haar man Friso op Wientjesvoort in Vorden. Dit verhaal hoort bij een serie over monumentenbewoners waar ik mee bezig ben en wat uiteindelijk een boek gaat worden.

Wientjesvoort Vorden

 

Publicatie in het Erfgoed Magazine van juni 2019 een artikel over kasteel Hackfort bij Vorden. Ik fotografeerde daar werkzaamheden voor Natuurmonumenten.

Kasteel Hackhort Erfgoed Magazine

 

In opdracht van Stichting Erfgoed Landfort volg ik de grote lijnen van het restauratie/ renovatieproces van dit landgoed in Megchelen, Gelderland. Een mooi artikel over dit bijzondere landgoed stond in MONUMENTAAL van juni 2019. Twee foto’s van mij zijn te zien.

Landfort Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

 

Ik fotografeer met enige regelmaat voor Natuurmonumenten. Wie lid is van deze organisatie heeft recentelijk een foto van de werkzaamheden in Kasteel Eerde voorbij zien komen in het tijdschrift Puur Natuur. Ik maakte deze foto.

Paginas-van-PN-1-2019-lente-1

 

Winter 2018 stond in Puur Natuur van Natuurmonumenten een foto van mij van het Keunenhuis in Winterswijk.

Natuurmonumenten | Monumenten fotograaf Leontine van Geffen-Lamers

 

Dit artikel staat in Erfgoed Magazine februari 2019

Monumentenfotograaf Brummen

 

Dit artikel is afkomstig uit het tijdschrift van Heemschut

Heemschut

 

Dit artikel is afkomstig uit de Libelle

libelle

 

Dit artikel is afkomstig uit nationaal magazine MONUMENTAAL.

MOnumentaal 2017

 

Dit artikel is afkomstig uit nationaal magazine MONUMENTAAL.

Monumentaal | monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Ik leverde foto’s voor een aantal advertenties van Donatus

Wil je foto’s van Monumentenfotograaf in jouw publicatie? Neem dan contact met mij op. Er zijn verschillende mogelijkheden.