Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Een fotograaf uw cultureel erfgoed laten fotograferen

 

Als uw monumentale pand onder cultureel erfgoed valt, dan wordt uw pand als waardevolle geschiedenis gezien voor de Nederlandse samenleving. Terecht bent u dan trots om hier te mogen wonen of hier gebruik van te maken. Wellicht heeft u het pand opengesteld voor publiek, die u ook van een stukje bijzondere historie laat genieten? U kunt een fotograaf het cultureel erfgoed laten fotograferen. Dit kan als een bijzondere herinnering zijn voor uzelf, maar de vakkundig gemaakte foto´s kunnen ook dienen om uw cultureel erfgoed te promoten. De foto´s kunnen gebruikt worden voor informatiefolders, uw website of misschien wel voor plaatsing in een tijdschrift.

 

Een fotograaf zal uw culturele erfgoed professioneel vastleggen

Om welke reden u een fotograaf uw culturele erfgoed ook laat vastleggen, u mag uitgaan van hoge kwaliteit foto´s en waarbij de fotograaf de geschiedenis van het pand laat spreken door middel van foto´s. De historie van het pand is namelijk het kenmerk van cultureel erfgoed. De historie kan zitten in een bijzondere ruimte waar ooit geschiedenis is geschreven, maar kan ook in de details zitten. Bijzondere ornamenten in het gebouw bijvoorbeeld, waaruit af te leiden is uit welke tijdsperiode het pand stamt. Ook deze details kunt u zeer nauwkeurig laten fotograferen. Legt u uw foto´s vast in een mooi fotoboek, dan zult u ook als u hier in de toekomst niet meer woont of er geen gebruik meer van maakt, nog steeds van kunnen genieten.

 

Schakel Monumentenfotograaf in als uw cultureel erfgoed fotograaf

Wilt u uw bijzondere monument laten fotograferen door een cultureel erfgoed fotograaf? Schakel dan Monumentenfotograaf in. In alle jaren dat ik al cultureel erfgoed en andere bijzondere panden fotograaf, blijf ik verstelt staan van de schoonheid en architectuur van deze monumenten. Ik fotograaf niet alleen monumentale panden, ook de natuurlijke omgeving als uw pand op een landgoed staat of andere bijzondere objecten, zoals kunst en meubels. Uiteraard kan ik ook uzelf en uw gezin vastleggen in de omgeving van uw cultureel erfgoed.

"Details zijn wat een monument uniek maakt"
Fotoalbum Monumenten bewoners

Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan

Ja dat ben ik!

Bent u een vakman of vakvrouw?

Fotografie speciaal voor vakmensen. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale

Ja dat ben ik!

Portfolio

Van kasteel tot sociale woningbouw, van strak in de verf tot vol in de steigers.
U vindt de beelden die ik maakte in mijn portfoliomap.

Waalse kerk Amsterdam | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Waalse Kerk
Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Aventurijn Loenen | De Vos Architecten
Aventurijn, school in Loenen
Andrieskerk Amerongen | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Andrieskerk Amerongen
Bekijk portfolio

Publicaties

Ik en/of mijn foto’s verschijnen ook regelmatig in tijdschriften.
Van Libelle tot Erfgoed Magazine, van Renata Magazine tot Monumenten

Bekijk publicaties

Beeldbank

Gaat u een artikel publiceren in een tijdschrift of zoekt u een passende foto van uw vakmanschap voor uw website? Kijk eens in mijn beeldbank. Het zou zo maar kunnen zijn dat ik de juiste foto heb. Mocht wat u zoekt er niet tussen zitten, dan hoor ik het graag. Het kan zijn dat de foto die u zoekt nog niet in de beeldbank zit of ik maak hem voor u. Ga naar mijn beeldbank

Beurzen

Ik ben regelmatig te vinden bij verschillende beurzen. Voor dit jaar zijn ivm Corona helaas alle beurzen afgelast.

Met wat geluk zijn er in 2021 wel beurzen, waaronder deze:

Monument – 18-20 mei 2021 in ’s Hertogenbosch