Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Laat een fotograaf uw erfgoed vastleggen voor het nageslacht

 

Kastelen, landgoederen en monumentale panden worden meestal als erfgoed aangemerkt. Dit kan kan ook letterlijk genomen worden, als u uw monumentale woning van uw voorouders heeft geërfd. Misschien dat uw woning al eeuwen in familiebezit is en dat het ook de bedoeling is dat uw kinderen het pand weer van u erven? Misschien dat u nog oude foto´s heeft van uw ouders of grootouders in en rondom de woning? Het is mooi om uw woning en omgeving dan in die tijdsperiode te zien. U kunt deze traditie voortzetten en een fotograaf uw erfgoed laten fotograferen. Zo zullen uw kinderen later weer genieten van een stukje vastgelegde historie van het pand.

 

Fotograferen van erfgoederen voor een waardevol document

Uw monumentale pand vereeuwigen op foto´s is altijd heel bijzonder, helemaal als u dit laat uitvoeren door een professionele fotograaf. U krijgt heldere en scherpe kwaliteitsfoto´s, die zo uit een interieurtijdschrift lijken te komen. U kunt bepaalde elementen van uw woning laten fotograferen die uw woning karakter geven, waardoor de foto´s nog meer zullen aanspreken. Maar naast een monumentaal pand, kunt u meer erfgoederen bezitten. Denkt u aan een oldtimer, kostbaar servies of bijzondere schilderijen. Ook dit kunt u al dan niet in de omgeving van uw pand laten fotograferen. U stelt zo een waardevol document op voor uzelf en uw kinderen. Ook kan het fotograferen van erfgoederen zeer zinvol zijn, voor bijvoorbeeld uw verzekeraar.

 

Monumentenfotograaf als uw erfgoed fotograaf

De bijzondere foto´s die monumentenfotograaf voor menig eigenaar of gebruiker van een monumentaal pand heeft geschoten, spreken altijd tot de verbeelding. Van prachtige vergezichten tot vakkundig geschoten detailfoto´s, u kunt ze allemaal bewonderen in mijn portfolio. Welk soort monument u ook bewoont, voor ieder pand maak ik passende foto´s die het verhaal van uw woonomgeving vertelt. Ook als u andere erfgoederen als onderdeel van uw woning wilt laten fotograferen, doe ik dit graag voor u. Bekijkt u mijn portfolio om mijn werk te bewonderen of neem contact met mij op als u ook interesse heeft om een erfgoed fotograaf langs te laten komen.

"Details zijn wat een monument uniek maakt"
Fotoalbum Monumenten bewoners

Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan

Ja dat ben ik!

Bent u een vakman of vakvrouw?

Fotografie speciaal voor vakmensen. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale

Ja dat ben ik!

Portfolio

Van kasteel tot sociale woningbouw, van strak in de verf tot vol in de steigers.
U vindt de beelden die ik maakte in mijn portfoliomap.

Waalse kerk Amsterdam | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Waalse Kerk
Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Aventurijn Loenen | De Vos Architecten
Aventurijn, school in Loenen
Andrieskerk Amerongen | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Andrieskerk Amerongen
Bekijk portfolio

Publicaties

Ik en/of mijn foto’s verschijnen ook regelmatig in tijdschriften.
Van Libelle tot Erfgoed Magazine, van Renata Magazine tot Monumenten

Bekijk publicaties

Beeldbank

Gaat u een artikel publiceren in een tijdschrift of zoekt u een passende foto van uw vakmanschap voor uw website? Kijk eens in mijn beeldbank. Het zou zo maar kunnen zijn dat ik de juiste foto heb. Mocht wat u zoekt er niet tussen zitten, dan hoor ik het graag. Het kan zijn dat de foto die u zoekt nog niet in de beeldbank zit of ik maak hem voor u. Ga naar mijn beeldbank

Beurzen

Ik ben regelmatig te vinden bij verschillende beurzen. Voor dit jaar zijn ivm Corona helaas alle beurzen afgelast.

Met wat geluk zijn er in 2021 wel beurzen, waaronder deze:

Monument – 18-20 mei 2021 in ’s Hertogenbosch