Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Een fotograaf legt uw kasteel op een bijzondere wijze vast

 

Ongetwijfeld zult u zich bewust zijn dat u van een unieke locatie gebruikmaakt, als u bewoner of gebruiker bent van een kasteel. Een kasteel van honderden jaren oud is het zeker waard om door middel van mooie en professionele foto´s vastgelegd te worden. Een ervaren fotograaf weet exact uit welke hoek of van welke afstand bepaalde details of overzichten gefotografeerd moeten worden. Ook al woont u hier al jaren, de foto´s zetten uw kasteel helder en overzichtelijk neer en u ziet bepaalde details die u voorheen misschien nog nooit waren opgevallen. Een fotograaf uw kasteel laten fotograferen is naast het feit dat u een waardevol document vastlegt, ook heel leerzaam en indrukwekkend.

 

Een fotoserie door een fotograaf van kastelen voor erfgoedspecialisten

Oude kastelen die worden bewoond, zijn veelal eerst aangepast aan de eisen van deze tijd, maar met behoud van alle monumentale details. Wanneer u een aannemer, restaurateur, schilder of een architect bent, dan weet u hier alles van. Het restaureren van een kasteel vorm een uitzonderlijk vakgebied in de renovatiebranche. Wellicht heeft u in dit vakgebied al een naam opgebouwd of wilt misschien meer bekendheid krijgen? U kunt een fotograaf voor kastelen langs laten komen om u en uw werkzaamheden professioneel te laten vastleggen op een fotoserie. Uw specialismen worden zeer vakkundig vastgelegd, zodat u hiermee potentiële klanten kunt overtuigen. Tevens zullen de foto´s een visitekaartje voor u zijn op uw website of in een presentatiefolder.

 

Monumentenfotograaf is als kastelen fotograaf dé specialist

Een kastelen fotograaf als Monumentenfotograaf, heeft inmiddels vele jaren ervaring opgedaan met het fotograferen van talloze monumentale panden. Al jaren zijn monumenten mijn passie en raak ik telkens weer onder de indruk van de bouwstijl uit vroegere tijden. Of het nu kastelen zijn, landgoederen of villa´s, ieder pand verdient het om op zijn eigen unieke manier gefotografeerd te worden. Wilt u een mooi herinneringsboek laten maken of heeft u foto´s nodig ter promotie van uw kasteel? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met mij op.

"Details zijn wat een monument uniek maakt"
Fotoalbum Monumenten bewoners

Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan

Ja dat ben ik!

Bent u een vakman of vakvrouw?

Fotografie speciaal voor vakmensen. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale

Ja dat ben ik!

Portfolio

Van kasteel tot sociale woningbouw, van strak in de verf tot vol in de steigers.
U vindt de beelden die ik maakte in mijn portfoliomap.

Waalse kerk Amsterdam | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Waalse Kerk
Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Aventurijn Loenen | De Vos Architecten
Aventurijn, school in Loenen
Andrieskerk Amerongen | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Andrieskerk Amerongen
Bekijk portfolio

Publicaties

Ik en/of mijn foto’s verschijnen ook regelmatig in tijdschriften.
Van Libelle tot Erfgoed Magazine, van Renata Magazine tot Monumenten

Bekijk publicaties

Beeldbank

Gaat u een artikel publiceren in een tijdschrift of zoekt u een passende foto van uw vakmanschap voor uw website? Kijk eens in mijn beeldbank. Het zou zo maar kunnen zijn dat ik de juiste foto heb. Mocht wat u zoekt er niet tussen zitten, dan hoor ik het graag. Het kan zijn dat de foto die u zoekt nog niet in de beeldbank zit of ik maak hem voor u. Ga naar mijn beeldbank

Beurzen

Ik ben regelmatig te vinden bij verschillende beurzen. Voor dit jaar zijn ivm Corona helaas alle beurzen afgelast.

Met wat geluk zijn er in 2021 wel beurzen, waaronder deze:

Monument – 18-20 mei 2021 in ’s Hertogenbosch