Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Laat met fotografie uw landgoed prachtig vastleggen

 

Niet veel mensen bewonen een landgoed. Het spreekt dan ook voor zich, dat u hier met veel plezier woont en geniet van een misschien historische woning, met rondom u prachtige natuur. U heeft dan ook alle reden om dit vast te laten leggen met fotografie van uw landgoed. Oude monumentale details, zoals een prachtige entree, een bijzondere vloer of die mooi aangelegde tuin, kunnen professioneel gefotografeerd worden en vormen een blijvende herinnering. Heeft u uw landgoed opengesteld voor het publiek? Dan kunt u professionele foto´s gebruiken om te tonen hoe mooi uw landgoed is voor bijvoorbeeld een wandeling, een huwelijksviering of een zakelijke bijeenkomst.

 

Er is zoveel te ontdekken met fotografie van landgoederen

Juist omdat landgoederen vaak stukken grond zijn met grote afmetingen, is er veel te ontdekken. Misschien woont u in een prachtig monumentaal pand op een landgoed? Het loont de moeite om alle monumentale details vast te leggen door middel van prachtige foto´s. U kunt hier bijvoorbeeld een herinneringsboek van laten maken, maar de foto´s zijn ook te gebruiken wanneer u uw landgoed wilt verkopen of voor andere commerciële doeleinden. Uiteraard bestaat een landgoed, naast een woning, vaak uit een stuk fraaie natuur. Natuur verandert voortdurend. Of het nu het eerste opkomende groen is tijdens de lente, prachtige herfstkleuren in de herfst of een pak sneeuw in de winter, uw landgoed staat garant voor prachtige foto´s. Daarom is fotografie van landgoederen zo waardevol. U laat uw woning, de natuur en misschien wel uw gezin professioneel vastleggen, waardoor u uw eigen omgeving weer opnieuw leert waarderen.

 

Landgoed fotografie door Monumentenfotograaf

Bent u bewoner van een landgoed en wilt u uw landgoed voor altijd laten vastleggen in een mooi boekwerk? Of bent u juist een erfgoedspecialist die bijvoorbeeld een landgoed restaureert? Mooie foto´s van uw werkzaamheden leggen uw vakkennis vast. Dit is iets waar u trots op mag zijn en waarmee u uzelf kunt promoten. Laat landgoed fotografie dan ook professioneel uitvoeren door de Monumentenfotograaf. Ik heb inmiddels al jaren ervaring met het fotograferen van talloze monumenten door heel Nederland en weet dus hoe ik de perfecte foto kan schieten of hoe monumentale details goed vastgelegd moeten worden. Heeft u ook interesse in landgoed fotografie? Neemt u dan gerust eens contact met mij op.

"Details zijn wat een monument uniek maakt"
Fotoalbum Monumenten bewoners

Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan

Ja dat ben ik!

Bent u een vakman of vakvrouw?

Fotografie speciaal voor vakmensen. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale

Ja dat ben ik!

Portfolio

Van kasteel tot sociale woningbouw, van strak in de verf tot vol in de steigers.
U vindt de beelden die ik maakte in mijn portfoliomap.

Waalse kerk Amsterdam | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Waalse Kerk
Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Aventurijn Loenen | De Vos Architecten
Aventurijn, school in Loenen
Andrieskerk Amerongen | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Andrieskerk Amerongen
Bekijk portfolio

Publicaties

Ik en/of mijn foto’s verschijnen ook regelmatig in tijdschriften.
Van Libelle tot Erfgoed Magazine, van Renata Magazine tot Monumenten

Bekijk publicaties

Beeldbank

Gaat u een artikel publiceren in een tijdschrift of zoekt u een passende foto van uw vakmanschap voor uw website? Kijk eens in mijn beeldbank. Het zou zo maar kunnen zijn dat ik de juiste foto heb. Mocht wat u zoekt er niet tussen zitten, dan hoor ik het graag. Het kan zijn dat de foto die u zoekt nog niet in de beeldbank zit of ik maak hem voor u. Ga naar mijn beeldbank

Beurzen

Ik ben regelmatig te vinden bij verschillende beurzen. Voor dit jaar zijn ivm Corona helaas alle beurzen afgelast.

Met wat geluk zijn er in 2021 wel beurzen, waaronder deze:

Monument – 18-20 mei 2021 in ’s Hertogenbosch