Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan ook. Het kan een jaren dertig huis of villa zijn, een landgoed, kasteel of buitenplaats, het belangrijkste is: het is úw huis. Het is de plek waar u zich prettig en veilig voelt. De plek waar mooie herinneringen liggen en hopelijk nog vele zullen ontstaan. Of misschien gaat u juist verhuizen en wilt u de fijne herinneringen aan dit huis levend houden. Hoe dan ook, hoe geweldig zou het zijn om een professioneel fotoalbum met de mooiste sfeerfoto’s van uw huis te hebben. Zeker leuk voor u maar zeker ook erg leuk voor de generaties na u. Uw huis sfeervol vereeuwigd!

Wie weet woont u wel in een huis waar uw familie al generaties woont. Een kasteel, landgoed of buitenplaats dat al generaties lang in de familie is. Deze plek is extra bijzonder, omdat u elke dag uw familiegeschiedenis tegenkomt. Van deze plek is er maar één.

Ik maak voor u deze reportage. Ik leg de sfeer en karakteristieke details in uw huis vast. Deze foto’s zijn het verhaal in beeld van uw huis. Mijn specialisme is om van dit verhaal in foto’s een persoonlijk fotoalbum van uw huis te maken. Hierin kunnen ook uw gezin, uw tuin, uw bijzondere auto’s en eventuele paarden en huisdieren in beeld komen. Een fotoalbum waarmee u gezellig met familie en vrienden mooie herinneringen ophaalt van uw huis. Uw fotoalbum zal waardevoller worden naarmate de tijd verstrijkt, net als goede wijn.

Foto’s worden zowel vanaf de grond, als met een drone gemaakt. Mits uw huis in een fly zone staat.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak