Fotoalbum Monumenten bewoners

Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan ook. Het kan een jaren dertig huis of villa zijn, een landgoed, kasteel of buitenplaats, het belangrijkste is: het is úw huis. Het is de plek waar u zich prettig en veilig voelt. De plek waar mooie herinneringen liggen en hopelijk nog vele zullen ontstaan. Of misschien gaat u juist verhuizen en wilt u de fijne herinneringen aan dit huis levend houden. Hoe dan ook, hoe geweldig zou het zijn om een professioneel fotoalbum met de mooiste sfeerfoto’s van uw huis te hebben. Zeker leuk voor u maar zeker ook erg leuk voor de generaties na u. Uw huis sfeervol vereeuwigd!

Wie weet woont u wel in een huis waar uw familie al generaties woont. Een kasteel, landgoed of buitenplaats dat al generaties lang in de familie is. Deze plek is extra bijzonder, omdat u elke dag uw familiegeschiedenis tegenkomt. Van deze plek is er maar één.

Ik maak voor u deze reportage. Ik leg de sfeer en karakteristieke details in uw huis vast. Deze foto’s zijn het verhaal in beeld van uw huis. Mijn specialisme is om van dit verhaal in foto’s een persoonlijk fotoalbum van uw huis te maken. Hierin kunnen ook uw gezin, uw tuin, uw bijzondere auto’s en eventuele paarden en huisdieren in beeld komen. Een fotoalbum waarmee u gezellig met familie en vrienden mooie herinneringen ophaalt van uw huis. Uw fotoalbum zal waardevoller worden naarmate de tijd verstrijkt, net als goede wijn.

Foto’s worden zowel vanaf de grond, als met een drone gemaakt. Mits uw huis in een fly zone staat.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak

Missie

Van veel bewoners en gebruikers van een oud, monumentaal, of karakteristiek huis hoor ik dat zij een missie hebben, een missie om dit unieke pand en zijn omgeving te bewaren voor de generaties na hen. Als huidige bewoner of gebruiker bent u een passant in de tijd. Toen u werd geboren stond het er misschien al en het zal er blijven staan als u er niet meer bent.

Als monumentenfotograaf is het mijn missie om uw huis zo goed e sfeervol mogelijk te fotograferen en daarmee te documenteren voor de generaties na u. Ik vertel het verhaal van uw huis door middel van sfeervolle foto’s. Hiermee wordt uw monument in volle glorie geëerd. Wilt u naast foto’s een geschreven verhaal over bijvoorbeeld de geschiedenis. Dat kan ik voor u regelen!

Ik maak in ieder geval met deze foto’s een exclusief en uniek fotoboek voor u. Door middel van de foto’s heeft u een unieke rondleiding door het huis op papier. Het boek is een mooi kijkboek waar u trots op kunt zijn en waarmee u een naslagwerk heeft voor uzelf en uw (klein)kinderen. Daarbij heeft u foto’s in handen voor bewoners na u. Foto’s die u zelf graag had willen hebben toen u in dit huis ging wonen.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak

Integriteit, vertrouwen en respect zijn belangrijk voor mij. Ik ga daarom zorgvuldig met uw huis en uw bezittingen om.

Monumentenfotograaf Léontine Lamers

De foto's kunnen in verschillende boeken, met verschillende kwaliteiten. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden met vanaf prijzen. Ik kom graag bij u op bezoek om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak

“Beste Léontine, wat een prachtig fotoboek heb je gemaakt. Het laat zien hoe wij één zijn met het monument waar wij al jaren in wonen. Chapeau! Het boek is boven verwachting mooi geworden. Wij zullen het koesteren! Dank voor je mooie aanwinst in ons huis.” Familie de Haan

Voor familie de Haan maakte ik het luxe album. Zij kozen voor een kunstleren omslag met gedrukte tekst op de kaft. In de omslagdoos zat een USB stick met de foto’s die in het boek zitten.

Hieronder leest u over de verschillende mogelijkheden en de verschillende typen boeken.

Foto-album voor familie de Haan

Monument en Media | Monumentenfotograaf

 

boek voor monumentenbewoners

Uw ‘Toekomstige Herinneringen’ in een custom made fotoalbum, speciaal voor u!

Mocht u op het punt staan om uw huis te verkopen en een mooi herinneringsboek willen? Dat kan! De foto’s kunnen door de makelaar gebruikt worden voor de verkoop van uw huis, als dat wenselijk zijn.

Basisboek

Stofhoes hardcover, zwarte linnen omslag met kleurenprint. Maat 33 x 28 cm, 24 bladzijden. Samenstellen en laten drukken, vanaf  € 2725,-

Tweede boek of meer € 136,25

Luxe

Omslag naar keuze, (kunst)leer of linnen, met tekst in omslag gedrukt. Maat 35 x 25 cm, 24 bladzijden van professioneel fotopapier. Samenstellen en laten drukken vanaf  € 3.597,-

Tweede boek of meer € 708,50

Exclusief

Omslag naar keuze, (kunst)leer of linnen, met kleurenfoto. Maat 50 x 40 cm, 24 bladzijden van professioneel fotopapier. Samenstellen en laten drukken vanaf  € 4.578,-

Tweede boek of meer € 1.635,-

Opties:

  • Fotograferen met een drone 8 foto’s € 539,55
  • Standaard voor het exclusieve boek vanaf € 907,50
  • Alle boeken hebben maximaal 30 foto’s. Meer foto’s kan altijd. Dit betekent ook meer bladzijden. Dit kan tegen meerprijs.
  • Eventueel het verhaal van de geschiedenis van uw huis in het boek. Dit kan alleen bij het basisboek.

Alle prijzen inclusief btw

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak

Hier onder vindt u foto’s met voorbeelden van boeken en foto’s die in het boek kunnen komen als het uw huis is.

Als ik een huis fotografeer werk ik graag samen met Karin Dijkstra. Zij assisteert mij en doet de styling. Hier onder vertelt ze wat ze dan doet.

De make up van uw huis
Styling is eigenlijk het woord niet. Ik help mensen de bestaande inrichting van hun huis zo aan te passen dat het daarna prettiger voelt. En dat zit ‘m vaak in kleine details. Een lamp een stukje verplaatsen, een kleed weghalen. Soms een zekere strakheid doorbreken door losjes te hergroeperen, of juist het tegenovergestelde rust brengen door spullen bij elkaar te plaatsen. Het resultaat moet zijn dat jij je als bewoners je zich nóg meer thuis voelt in je eigen huis. Het feeling@home idee.

Ik help bij de ‘make up’ van het huis. Wat ik zeker niét doe is het hele huis restylen. Dus geen adviezen om meubilair te vervangen, de plavuizen in te ruilen voor een parketvloer of het hele interieur over te schilderen. Ik houd het graag klein, ga uit van wat er is. Die keuzes heb jij gemaakt en horen bij jouw leven. Wel kan het zijn dat het goed is oude spullen (gewoontes) los te laten  en in te ruilen voor enkele nieuwe spullen. Maar het is belangrijk dat het jouw huis en jouw smaak blijft. Daarbij werk ik  graag met bloemen, die geven gelijk een andere sfeer in huis. Pas als ze er niet staan merk je het verschil.

Ik helpt Léontine bij het ‘lezen’ van de woning/het monument. Twee zien immers meer dan één. Hoe voelt een huis? Welke energie hangt er? Hoe laten sfeer, karakter en energie zich fotografisch het beste vastleggen? Voor een ‘bewonersboek’ maak ik het interieur voor de foto zo persoonlijk mogelijk. Bij verkoop haal ik dat meest persoonlijke juist weg. Alles voor de beste foto!

Ik help mensen de bestaande inrichting van hun huis zo aan te passen dat het daarna prettiger voelt. - Karin Dijkstra

Karin Dijkstra Monumentenfotograaf