Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een bijzonder huis, in welke vorm dan ook. Het kan een villa zijn, landgoed, kasteel of buitenplaats, het belangrijkste is: het is úw huis. Het is de plek waar u zich prettig en veilig voelt. De plek waar mooie herinneringen liggen en hopelijk nog vele zullen ontstaan. Of misschien gaat u juist verhuizen en wilt u de fijne herinneringen aan dit huis levend houden. Hoe dan ook, hoe geweldig zou het zijn om een professioneel fotoalbum met de mooiste sfeerfoto’s van uw huis te hebben. Zeker leuk voor u maar met name erg leuk voor de generaties na u. Uw huis sfeervol vereeuwigd!

Wie weet woont u wel in een huis waar uw familie al generaties woont. Een kasteel, landgoed of buitenplaats dat al generaties lang in de familie is. Deze plek is extra bijzonder, omdat u elke dag uw familiegeschiedenis tegenkomt. Van deze plek is er maar één.

Ik maak voor u deze reportage. Ik leg de sfeer en karakteristieke details in uw huis vast. Mijn specialisme is het bedenken, het ontwerpen en het maken van een zeer persoonlijk fotoalbum van uw huis, uw gezin, uw tuin, uw bijzondere auto’s en eventuele paarden en huisdieren. Een fotoalbum waarmee u gezellig met familie en vrienden mooie herinneringen kunt ophalen van uw huis. Uw fotoalbum zal waardevoller worden naarmate de tijd verstrijkt, net als goede wijn.

Monument fotoalbum | Monumentenfotograaf

Gezellig samen mooie herinneringen ophalen van het fijne huis waar u woont of gewoond heeft. “Weet je nog? Gelukkig hebben we de foto’s nog!”

Uw ‘Toekomstige Herinneringen’ in een custom made fotoalbum, speciaal voor u!

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak

Mocht u op het punt staan om uw huis te verkopen en een mooi herinneringsboek willen? Dat kan! De foto’s kunnen door de makelaar gebruikt worden voor de verkoop van uw huis, mocht dat wenselijk zijn.

Hier onder vindt u foto’s met voorbeelden van boeken en foto’s die in het boek kunnen komen als het uw huis is.

Missie

Van veel bewoners en gebruikers van zo’n monument als een kasteel, landgoed of buitenplaat hoor ik dat zij een missie hebben, een missie om dit unieke pand en zijn omgeving te bewaren voor de generatie na hen. Als huidige bewoner of gebruiker bent u een passant in de tijd. Toen u werd geboren stond het er al en het zal er blijven staan als u er niet meer bent.

Het zijn plekken die je, zeker als je er voor het eerst komt, moet ontdekken, moet leren kennen, je eigen moet maken. Het is als een relatie die je opbouwt, dat moet groeien. Landgoederen, kastelen en buitenplaatsen kennen vele onverwachte gangen, trappen en hoeken. Dit maakt zo’n monument uniek.

Als monumentenfotograaf is het mijn missie om u als bewoner of gebruiker van een monument te helpen. Niet zo zeer met het onderhoud, maar door het pand en de omgeving sfeervol te fotograferen en daarmee te documenteren voor het nageslacht. Het verhaal van uw monument vast te leggen door middel van sfeervolle foto’s waarmee uw landgoed, kasteel of buitenplaats in volle glorie geëerd wordt.

Landgoederen, kastelen en buitenplaatsen hebben een verhaal. Een verhaal dat zich niet altijd makkelijk laat doorgronden. Er is vaak kennis en achtergrondinformatie nodig om dat te doen. Maar ook zonder kennis van zaken hebt, is er veel ontdekken als je kijkt en misschien wel luistert.

Ik maak met deze foto’s een exclusief en uniek fotoboek voor u. Door middel van de foto’s heeft u als het ware een unieke rondleiding door het huis op papier. Het boek is een mooi kijkboek waar u trots op kunt zijn en waarmee u een naslagwerk heeft voor uzelf en de generaties na u.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak

Integriteit, vertrouwen en respect zijn belangrijk voor mij. Ik ga daarom zorgvuldig met uw huis en uw bezittingen om.

Monumentenfotograaf Léontine van Geffen-Lamers

De foto's kunnen in verschillende boeken, met verschillende kwaliteiten. Hierboven ziet u enkele voorbeelden. Ik kom graag bij u op bezoek om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak