Bent u een vakman of vakvrouw?

Fotografie speciaal voor vakmensen. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale panden hebben we in Nederland. Verschillende vakmensen en erfgoedspecialisten onderhouden die panden. (Interieur)architecten, restaurateurs, restauratie-aannemers, schilders, stukadoors, noem maar op! U en uw collega’s steken veel tijd en energie om ons culturele erfgoed te behouden of terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

U wilt uw (toekomstige) klanten uw professionaliteit en vakmanschap laten zien. Dit vakmanschap is een verhaal. Natuurlijk moet u goed werk leveren, en een passende offerte doen. Wat u ook nodig heeft zijn overtuigende foto’s. Foto’s waarmee u uw vakmanschap kunt laten zien en dus uw verhaal kunt vertellen. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Kortom, een foto met beleving waarvan de kijker zegt: ja, dat wil ik ook! Deze foto(‘s) maak ik voor u. U restaureert, ik fotografeer. Ieder zijn vak, toch?

Ik wil meer weten.

Wilt u (ook) het restauratie- of bouwproces in beeld brengen?
Dat kan. Ik volg desgewenst het hele proces eenvoudig of heel uitgebreid, in ieder geval op die momenten die u vastgelegd wilt hebben. Ik fotografeer daarbij u en/ of uw medewerkers aan het werk. Zo kunt u laten zien welk vakmanschap u in huis heeft. Sfeervol en deskundig in beeld gebracht, geeft dit de kijker vertrouwen in uw professionaliteit.

Investering eenmalige fotoshoot
Ik begrijp dat u wilt weten wat de investering is, als u mij inhuurt voor een fotoshoot. De vraag is eenvoudig, het antwoord niet. Het is een vraag van: “wat kost een huis.. ” Dan vraagt u: “Wat voor huis en waar staat het?”

Zo gaat dat ook voor mij. Een exacte prijs kan ik u niet geven, wel een ‘vanaf’ prijs. Voor een fotoshoot van een uur, inclusief 10 foto’s op hoge resolutie die u mag gebruiken waar en wanneer u wilt is uw investering vanaf  €425,-. Dit is inclusief gebruik apparatuur en reistijd, exclusief reiskosten en 21%btw.

Wilt u minder foto’s, dan wordt de prijs wat lager, wilt u meer, dan wordt het uiteraard wat duurder.

Investering abonnement
Wilt u weten waar u aan toe bent als het om fotograferen gaat èn u verwacht dat u regelmatig behoefte heeft aan foto’s voor op uw website en sociale media? Daarvoor heb ik een manier gevonden die bij u past: een fotografie abonnement!

Het abonnement duurt minimaal een jaar en daarvoor ga ik 4 keer per jaar voor u op pad. U mag zeggen waar ik naar toe ga en wat ik ga doen. Lees op deze pagina wat de voordelen zijn!

Beeldbank
Bent u op zoek naar een foto van uw vakmanschap voor uw website of misschien wel als decoratie aan de muur? Of zag u mij fotograferen bij een pand waar u ook aan werkt en wilt u ook foto’s van het resultaat? Kijkt u dan eens in mijn beeldbank. Grote kans dat er iets voor u tussenzit. Zo niet, laat het mij weten, dan maak ik het, speciaal voor u.

Contact.

Ik fotografeer restauratie/renovatieprocessen, zodat u op een aansprekende manier uw vakmanschap en professionaliteit aan uw klanten kunt laten zien.

Monumentenfotograaf | Leontine van Geffen-Lamers