Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Een bijzonder aandenken als een fotograaf uw villa vastlegt

 

Heeft u het voorrecht om te mogen wonen in een bijzondere of monumentale villa? U kunt de villa ooit hebben aangekocht, maar een oude villa kan ook geërfd zijn. In dit laatste geval woont u dan wel in een bijzonder pand, de villa betekent dan ongetwijfeld veel meer voor u. Hier heeft u misschien uw kindertijd wel doorgebracht en is er wellicht ook één van uw ouders of grootouders hier opgegroeid? Vandaag de dag heeft uzelf kinderen en u hoopt de villa ook voor hen te behouden? Laat uw woonomgeving vastleggen, door een fotograaf uw villa te laten fotograferen. Niet alleen een waardevolle herinnering voor uzelf, maar ook voor uw kinderen als eventuele toekomstige bewoners.

 

Een fotograaf voor villa´s legt iedere gewenst detail vast

Er staan nog relatief veel oude of monumentale villa´s in Nederland. Maar dit houdt niet in dat uw villa minder uniek is. Integendeel zelfs, iedere villa heeft een geschiedenis en u maakt als huidige bewoner onderdeel uit van deze geschiedenis. Tegenwoordig heeft u de luxe, dat u deze tijd ook letterlijk kunt laten vastleggen. U kunt dit het beste professioneel laten doen door een fotograaf die villa´s fotografeert bij u te laten langskomen. Welk onderdeel van uw villa vind u belangrijk om op de foto gezet te worden? Misschien wel een mooie trappenhal, een groot raam, maar ook een klassieke kast die al jaar en dag in één van uw vertrekken staat?

 

Monumentenfotograaf legt als villa fotograaf uw villa vakkundig vast

Wilt u uw villa door middel van mooie en professionele foto´s vastleggen? Schakel hiervoor Monumentenfotograaf in als dé villa fotograaf. Ik heb al vele villa´s mogen fotograferen en iedere villa blijkt weer zijn eigen karakteristieke eigenschappen te hebben. Hierdoor zijn alle monumentale villa´s het waard om onderdeel uit te maken van een bijzondere fotoserie. Ik kan uw villa fotograferen en hier een prachtig en waardevol fotoboek van maken, maar ik kan ook foto´s voor u maken als u uw villa te koop wilt zetten of wilt inzetten voor promotiedoeleinden.

"Details zijn wat een monument uniek maakt"
Fotoalbum Monumenten bewoners

Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan

Ja dat ben ik!

Bent u een vakman of vakvrouw?

Fotografie speciaal voor vakmensen. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale

Ja dat ben ik!

Portfolio

Van kasteel tot sociale woningbouw, van strak in de verf tot vol in de steigers.
U vindt de beelden die ik maakte in mijn portfoliomap.

Waalse kerk Amsterdam | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Waalse Kerk
Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Aventurijn Loenen | De Vos Architecten
Aventurijn, school in Loenen
Andrieskerk Amerongen | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Andrieskerk Amerongen
Bekijk portfolio

Publicaties

Ik en/of mijn foto’s verschijnen ook regelmatig in tijdschriften.
Van Libelle tot Erfgoed Magazine, van Renata Magazine tot Monumenten

Bekijk publicaties

Beeldbank

Gaat u een artikel publiceren in een tijdschrift of zoekt u een passende foto van uw vakmanschap voor uw website? Kijk eens in mijn beeldbank. Het zou zo maar kunnen zijn dat ik de juiste foto heb. Mocht wat u zoekt er niet tussen zitten, dan hoor ik het graag. Het kan zijn dat de foto die u zoekt nog niet in de beeldbank zit of ik maak hem voor u. Ga naar mijn beeldbank

Beurzen

Ik ben regelmatig te vinden bij verschillende beurzen. Voor dit jaar zijn ivm Corona helaas alle beurzen afgelast.

Met wat geluk zijn er in 2021 wel beurzen, waaronder deze:

Monument – 18-20 mei 2021 in ’s Hertogenbosch