Monumentenfotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Leg het rijke verleden vast met fotografie van uw kasteel

 

Verspreid over heel Nederland staan nog zo´n 1000 kastelen, waarvan de meeste staan in de provincies Gelderland en Limburg. Ongeveer 1/3 hiervan is particulier bewoond en de rest heeft een andere functie gekregen, zoals bijvoorbeeld een museum of een kantoor. Bent u een bewoner of maakt u gebruik van een kasteel? Het spreekt voor zich dat u trots bent op deze plek, want hier is de geschiedenis nog zichtbaar. Juist hierom is het de moeite waard om deze geschiedenis professioneel vast te leggen met fotografie van uw kasteel. U heeft dan bijzondere foto´s die u als herinnering voor uzelf of voor het nageslacht vastlegt, maar ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld promotiedoeleinden.

 

Met fotografie van kastelen een waardevolle documentatie

Er kunnen allerlei redenen zijn om uw kasteel te laten fotograferen. Een kasteel heeft een verleden en alleen daarom is het al de moeite waard om dit vast te leggen. Stelt u toch eens voor dat vroegere bewoners al een fotocamera in bezit hadden gehad, dat zou een schat aan informatie opleveren over uw woonplek. Maar u kunt hier mee beginnen! Als bewoner heeft u met een fotosessie een prachtige documentatie en een stukje persoonlijke geschiedenis vastgelegd. Misschien gaat u een kasteel verlaten en wilt u hier toch een mooie tastbare herinnering aan overhouden? Met fotografie van kastelen worden alle vertrekken en details professioneel vastgelegd, desnoods met u en uw gezin of een bijzonder object, zoals een fraaie oldtimer of uw huisdieren.

 

Kastelen fotografie door Monumentenfotograaf

Kastelen fotografie vergt expertise en vakwerk en natuurlijk een grote voorliefde voor oude monumentale gebouwen. Daarom kunt u voor het fotograferen van uw kasteel terecht bij Monumentenfotograaf. Al sinds mijn kindertijd ben ik onder de indruk van monumentale panden en heb hier als fotograaf van monumenten mijn werk van gemaakt. Mijn doel is, om monumenten en ook uw kasteel zo sfeervol mogelijk vast te leggen, waardoor alle unieke details van een schitterend monument goed tot uitdrukking komen. Bekijkt u mijn portfolio eens of neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent in een prachtige en professioneel gemaakte fotoserie.

"Details zijn wat een monument uniek maakt"
Fotoalbum Monumenten bewoners

Bent u bewoner van een monument of karakteristiek huis?

U woont op een prachtige plek in een oud, monumentaal, of karakteristiek huis, in welke vorm dan

Ja dat ben ik!

Bent u een vakman of vakvrouw?

Fotografie speciaal voor vakmensen. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

Prachtige monumentale

Ja dat ben ik!

Portfolio

Van kasteel tot sociale woningbouw, van strak in de verf tot vol in de steigers.
U vindt de beelden die ik maakte in mijn portfoliomap.

Waalse kerk Amsterdam | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Waalse Kerk
Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Aventurijn Loenen | De Vos Architecten
Aventurijn, school in Loenen
Andrieskerk Amerongen | Monumentenfotograaf Leontine Lamers
Andrieskerk Amerongen
Bekijk portfolio

Publicaties

Ik en/of mijn foto’s verschijnen ook regelmatig in tijdschriften.
Van Libelle tot Erfgoed Magazine, van Renata Magazine tot Monumenten

Bekijk publicaties

Beeldbank

Gaat u een artikel publiceren in een tijdschrift of zoekt u een passende foto van uw vakmanschap voor uw website? Kijk eens in mijn beeldbank. Het zou zo maar kunnen zijn dat ik de juiste foto heb. Mocht wat u zoekt er niet tussen zitten, dan hoor ik het graag. Het kan zijn dat de foto die u zoekt nog niet in de beeldbank zit of ik maak hem voor u. Ga naar mijn beeldbank

Beurzen

Ik ben regelmatig te vinden bij verschillende beurzen. Voor dit jaar zijn ivm Corona helaas alle beurzen afgelast.

Met wat geluk zijn er in 2021 wel beurzen, waaronder deze:

Monument – 18-20 mei 2021 in ’s Hertogenbosch