Monument 076

B&B

Monument 076 is een B&B in Etten- Leur. Het pand is in 2012 gekocht door Jeroen en Karin van der Schenk. Toen zij het kochten was het meer een bouwval dan wat anders. Met goede moed zijn ze samen met veel vrijwilligers en professionals aan de slag gegaan om dit pand mooi te restaureren en een up to date B&B van de maken.

Fotograferen

Ik maakte de eerste foto’s toen ze het net gekocht hadden en tussendoor ben ik een paar geweest om foto’s te maken van de werkzaamheden. Toen de B&B klaar was, heb ik foto’s van het eind resultaat gemaakt. Jeroen van der Schenk schrijft het volgende: “Léontine heeft de restauratie van ons monumentale pand in het centrum van Etten-Leur fantastisch in beeld gebracht. Voor, tijdens én na de restauratie. Het fijne in de samenwerking met Léontine is dat zij ons met haar foto’s heeft geattendeerd op schitterende details in het pand die wij zelf over het hoofd hadden gezien. Ook heeft zij schitterende foto’s gemaakt van onze Bed & Breakfast die wij met veel succes gebruiken op onze websites en social media kanalen. Veel gasten geven expliciet aan voor onze locatie te kiezen door de schitterende foto’s. Dat hun ervaring van de werkelijkheid bij aankomst aansluit op de verwachting die de foto’s hebben gecreëerd is een groot compliment aan het werk van Léontine.”

Ga zelf kijken zou ik zeggen, graag hoor ik of het klopt 😉

Leuk om te weten is dat een aantal foto’s die aan de muur hangen, ook van mijn hand zijn. Foto’s van vóór de grote restauratie en verbouwing.